Las Palmas de Gran Canaria, Spain
innen: 736 €
Las Palmas de Gran Canaria, Spanyolország

Las Palmas de Gran Canaria, Spain

Ünnepi csomag
Létrehozás időpontja: 2023. november 9., csütörtök
Ref ID: 7034072
Teljes ár innen: 2.207 €
Létrehozás időpontja: 2023. november 9., csütörtök

Az úti célról

A Kanári-szigetcsoportot hét nagyobb és több kisebb sziget alkotja. Közülük a legismertebb és – nem véletlenül – a legfelkapottabb Tenerife, ahol nem csak a sziget, de egész Spanyolország legmagasabb hegye, a Teide magasodik 3718 méterrel a tenger szintje fölé. Népszerű turistaparadicsom még Lanzarote, Gran Canaria, Fuerteventura, La Palma, Gomera és El Hierro szigete is. Minden egyes sziget egy-egy vulkáni kúp, így a vízszintes helyeket nagyítóval kell rajtuk keresni – hullámvasútszerű élményt kínáló hajtűkanyarokból azonban annál több akad. A hegyek miatt a szigetek épp oly vonzóak a túrázók körében, mint a parton heverészést kedvelők táborában. Éghajlata miatt a Kanári-szigeteket az örök tavasz szigeteinek is nevezik: a zordabb téli hónapokban sem nagyon csúszik a hőmérő higanyszála 17 fok alá. Kivétel ez alól természetesen a Teide, ahol nem ritka a hósipkába öltözött csúcs látványa. Egy-egy havazás után a helyiek a szánkózás fáradalmait egy kiadós fürdéssel vezetik le az óceánban. A spanyol hódítók anno nem sokat bíbelődtek a névadással. Bizonyára leszúrtak ide-oda több tucat keresztet, vagy elneveztek egy-egy pálmát (mert ugye az is akad bőven a szigeten), így minden második helység a „Santa Cruz” vagy a „Palma” nevet viseli. Figyeljünk tehát jól a jegyvásárlásnál, mert például a La Palmára tervezett vakációnkat egy Las Palmasra szóló menetjegy pár szigettel arrébb fogja csúsztatni.
Bővebb információ

Szolgáltatások

22 jún.
Szállítás Bukarest-Las Palmas de Gran Canaria
Indulás
Tarom
Tarom Tarom
08:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
17:00 - Gran Canaria, Gran Canaria (LPA)
1 PC 1 Megálló
RO
RO Tarom - RO 415
08:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
11:15 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Szállítás:  RO415
Utasosztály: Economy
Díj neve: ECONOMY
3ó 50p - átszállás itt: Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
RO
RO Tarom - RO 9447
15:05 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
17:00 - Gran Canaria, Gran Canaria (LPA)
Szállítás:  RO9447 Üzemeltető::  Air Europa
Utasosztály: Economy
Díj neve: ECONOMY
22 jún.
Szállás
7 Éjszaka
Hotel Rural El Mondalón 8,6 Nagyon jó
Las Palmas de Gran Canaria - A központtól 10,1 km-re vanPANZIÓ Carretera de Los Hoyos, GC-801 PK 1,800, Las Palmas de Gran Canaria 35017 Double or twin superior
Ez a helyi Hotel Rural El Mondalón Las Palmas de Gran Canaria egy olyan pontján fekszik egy vidéki parkban, ahonnan egy kb. 10 perces autózásra esik pl. Bandama-kráter vagy Playa de La Laja. Ez a helyi 4 csillagos hotel kb. 13,2 km-re található Las Canteras strand, ill. 14,1 km-re Gran Canaria jachtkikötője helyszíneitől. Élvezze ki a szálláshely kínálta szabadidős létesítményeket és szolgáltatásokat, mint például a(z) szabadtéri medence, a(z) pezsgőfürdő, vagy a(z) szauna. A hotel szolgáltatásai között szerepelnek a következők is: ingyenes wifihozzáférés, kandalló a társalgóban és kirándulás/belépőjegyek foglalása. Helyezze magát kényelembe a(z) 10 szoba egyikében, melyekben minibár és LED-televíziók is található. Kapcsolatban maradhat barátaival, családtagjaival, vagy éppen üzleti ügyeit intézheti, hiszen a szobákban ingyenes vezetékes és vezeték nélküli internet is elérhető. A(z) műholdas csatornák csatornák kínálata pedig szintén az Ön kikapcsolódását szolgálja. A(z) privát fürdőszoba (kizárólag azok, melyekben van zuhanyzó is) felszerelései közé tartozik esőzuhany és ingyenes piperecikkek is. A kényelmi felszerelések és szolgáltatások közé tartozik telefon, laptop számára ideális széfek és íróasztal is.
29 jún.
Szállítás Las Palmas de Gran Canaria-Bukarest
Vissza
Tarom
Tarom Tarom
07:10 - Gran Canaria, Gran Canaria (LPA)
17:05 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
1 PC 1 Megálló
RO
RO Tarom - RO 9448
07:10 - Gran Canaria, Gran Canaria (LPA)
10:55 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Szállítás:  RO9448 Üzemeltető::  Air Europa
Utasosztály: Economy
Díj neve: ECONOMY
1ó 20p - átszállás itt: Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
RO
RO Tarom - RO 416
12:15 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
17:05 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Szállítás:  RO416
Utasosztály: Economy
Díj neve: ECONOMY
Teljes ár innen: 2.207 €
Testreszabhatja
Az útiterv tartalma
úti célok 1
Szállítás 2
Szálláshelyek 1

ötleteink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További ötletek
Kapcsolat