Paste Amanda hotel Dubai, United Arab Emirates
innen: 960 €
Dubaj, Egyesült Arab Emírségek

Paste Amanda hotel Dubai, United Arab Emirates

Közlekedés + Hotel
Létrehozás időpontja: 2024. április 25., csütörtök - Indulás: 2024. április 28., vasárnap
Ref ID: 9089869
Teljes ár innen: 1.920 €
Létrehozás időpontja: 2024. április 25., csütörtök - Indulás: 2024. április 28., vasárnap

Leírás

Az úti célról

Ragyogó nap, pazar strandok, elérhető luxus, sivatagi kalandok: Dubaj méltán szerepel az utazók kívánságlistáján. Ősszel-télen is strandidővel vár: napozáshoz, tengeri sportokhoz kiváló, éjszaka pedig elegáns beach klubok és bárok várnak a metropolisz hosszan elnyúló, fehér homokos partjain. Sportosaknak a Kite Beach a legjobb választás, ahol a névadó kite-szörfözés és a szörfözés mellett például strandfocizni és röplabdázni is lehet. A Dubai Marina mesterséges szigetén található a híres Jumeirah Beach: egy része az itteni hotelek vendégeinek van fenntartva, de van nyilvános szakasza is. A panoráma pedig talán a Jumeirah Beach Hoteltől északra található Sunset Beach-ről a legszebb, ahol a napozáshoz és szörfözéshez a Burj al-Arab adja a díszletet. Dubaj a vásárlás-mániások paradicsoma: 60-nál is több bevásárlóközpont, december végén pedig shopping fesztivál várja az érdeklődőket. De a város akkor is bőséggel tartogat izgalmakat, ha a plázák butikjai kevéssé hoznak lázba. Fedezd fel teveháton a sivatagot, próbáld ki a sivatagi snowboardozást, vagy látogasd meg a világ legnagyobb élményparkját, a 28 futballpályányi területen, nemrégiben épült IMG Worlds of Adventure-t.
Bővebb információ

Szolgáltatások

28 ápr.
Indulási szállítás
Indulás
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43267
14:25 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
20:30 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Nonstop Viteldíj: Basic
Szállítás:  W43267
Utasosztály: Economy
Díj neve: Basic
28 ápr.
Transfer
Áthelyezés Dubai Intl (DXB)-ról ARMADA AVENUE HOTEL

Private

Standard Car (Autó)
  • Nincs várakozási idő
28 ápr.
Szállás
7 Éjszaka
Armada Avenue Hotel 6,9 Szép
Dubai - A központtól 28,4 km-re vanCsak szobaArmada Towers, Jumeira Lake TowersSheikh Zayed Road, Dubai 29591 Double or twin standard
Ha Dubai egy központi pontján szeretnél megszállni, ez a helyi ARMADA AVENUE HOTEL jó választás lesz számodra, mivel egy 15 perces autóútra esik olyan helyektől, mint pl. Jumeirah tengerpart vagy Mall of the Emirates bevásárlóközpont. Ez a helyi 4 csillagos hotel kb. 7,6 km-re található Dubai Marina Mall bevásárlóközpont, ill. 14,3 km-re Souk Madinat Jumeirah (piac) helyszíneitől. Lazuljon el, és enegedje, hogy testét, lelkét kényeztessék a teljes körű szolgáltatást nyújtó wellnessfürdőben, ahol masszázs, testkezelés és arckezelés is várja a pihenni vágyókat. Élvezze ki a szálláshely kínálta szabadidős létesítményeket és szolgáltatásokat, mint például a(z) szabadtéri medence, a(z) gőzfürdő és a(z) fitneszlétesítmény. A hotel kiegészítő szolgáltatásai között szerepelnek a következők: ingyenes wifihozzáférés, concierge szolgálat és fodrászszalon. Ha egy kis vásárláshoz támad kedve, akkor látogasson el a közeli bevásárlóközpontba, ha pedig egy kis napsütésre vágyik, akkor a tengerpartra. Bármelyiket is választja, könnyen elérheti úti célját, hiszen a szálláshely ingyenes transzferjáratot is biztosít. Helyezze magát kényelembe a(z) 211 légkondicionált szoba egyikében, melyekben minibár és LCD-televíziók is található. A(z) ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés és a televíziókon nézhető műholdas csatornák csatornák kínálata mind a vendégek kikapcsolódását szolgálja. A(z) privát fürdőszoba (kizárólag azok, melyekben van fürdőkád vagy zuhanyzó is) felszerelései közé tartozik esőzuhany és ingyenes piperecikkek is. A kényelmi felszerelések és szolgáltatások közé tartozik széfek, íróasztal és telefon (ingyenes helyi telefonálási lehetőség).
05 máj.
Transfer
Áthelyezés ARMADA AVENUE HOTEL-ról Dubai Intl (DXB)

Private

Standard Car (Autó)
  • Nincs várakozási idő
05 máj.
Visszaszállítás
Vissza
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43268
21:20 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
01:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 nap SB Nonstop
Szállítás:  W43268
Utasosztály: Economy
Díj neve: BASIC
Teljes ár innen: 1.920 €
Testreszabhatja
Az útiterv tartalma
úti célok 1
Szállítás 2
Szálláshelyek 1
Transzfer 2

ötleteink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További ötletek
Kapcsolat