e Hotel Isabel Malaga, Spain direct pe plaja
innen: 931 €
Malaga, Spanyolország

e Hotel Isabel Malaga, Spain direct pe plaja

Közlekedés + Hotel
Létrehozás időpontja: 2024. április 27., szombat - Indulás: 2024. április 30., kedd
Ref ID: 9113502
Teljes ár innen: 2.793 €
Létrehozás időpontja: 2024. április 27., szombat - Indulás: 2024. április 30., kedd

Leírás

Az úti célról

Picasso szülővárosában, Malagában minden téglából árad a művészet. Spanyolország és Európa egyik legrégebbi városának tartják, ez a kozmopolita kikötő vidám és modern, mégis ragaszkodik nagy történelmi múltjához. A pálmafákkal szegélyezett Paseo el Parque az Alcazaba-ba visz, egy mór palotába, amelynek erődített falai illatos kerteket és régészeti múzeumot rejtenek. Gibralfaro vára egy közeli dombot koronáz, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a városra. Érdemes meglátogatni a Picasso Múzeumot is, amely amellett, hogy lenyűgöző művészeti örökséggel rendelkezik, oktatási tevékenységeket és kulturális eseményeket is kínál. Malaga megérdemli a jó éjszakai látogatást: ne hagyjon ki egy jó sétát a kikötőben, és élvezze a megvilágított Alcazaba-t, amely a Gibralfaro-hegyről figyeli a várost.
Bővebb információ

Szolgáltatások

30 ápr.
Indulási szállítás
Indulás
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43189
06:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
09:30 - Malaga, Malaga (AGP)
Nonstop Viteldíj: Basic
Szállítás:  W43189
Utasosztály: Economy
Díj neve: Basic
30 ápr.
Transfer
Áthelyezés Malaga (AGP)-ról Hotel Isabel

Private

Premium Minibus (Minibusz)
  • Nincs várakozási idő
30 ápr.
Szállás
4 Éjszaka
Hotel Isabel 8,8 Nagyon jó
Torremolinos - A központtól 12,1 km-re vanPANZIÓ Paseo Maritimo,47, Torremolinos 29620 Double room with side sea view - free cancellation - breakfast included in the price - free wifi
Ez a helyi Hotel Isabel a tengerparton fekszik, Torremolinos egy olyan pontján, ahonnan egy 5 perces autózásra esik Aqualand Torremolinos, ill. 6 percesre La Carihuela negyed. Ez a helyi 4 csillagos hotel kb. 15,1 km-re található Malaga kikötője, ill. 0,3 km-re Bajondillo apartmanok helyszíneitől. Hogy tejesen ellazuljon és kikapcsoljon, gyönyörködjön a(z) terasz és a(z) kert nyújtotta kilátásban. Ha viszont kicsit aktívabb időtöltésre vágyik, akkor vegye igénybe a helyszíni szabadidős szolgáltatásokat és létesítményeket, mint például a(z) szabadtéri medence. A hotel kiegészítő szolgáltatásai között szerepelnek a következők: ingyenes wifihozzáférés, concierge szolgálat és televízió a közös helyiségekben. Helyezze magát kényelembe a(z) 70 légkondicionált szoba egyikében, melyekben hűtőszekrény és síkképernyős televízió is található. A szobákhoz egy privát erkély tartozik. A(z) ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés és a televíziókon nézhető műholdas csatornák csatornák kínálata mind a vendégek kikapcsolódását szolgálja. A(z) privát fürdőszoba (kizárólag azok, melyekben van fürdőkád vagy zuhanyzó is) felszerelései közé tartozik ingyenes piperecikkek és hajszárító.
04 máj.
Transfer
Áthelyezés Hotel Isabel-ról Malaga (AGP)

Private

Premium Minibus (Minibusz)
  • Nincs várakozási idő
04 máj.
Visszaszállítás
Vissza
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43190
09:55 - Malaga, Malaga (AGP)
14:55 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Nonstop Viteldíj: Basic
Szállítás:  W43190
Utasosztály: Economy
Díj neve: Basic
Teljes ár innen: 2.793 €
Testreszabhatja
Az útiterv tartalma
úti célok 1
Szállítás 2
Szálláshelyek 1
Transzfer 2

ötleteink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További ötletek
Kapcsolat