last minute Palma de Mallorca, Spain
De la 922 €
Palma de Mallorca, Spain

last minute Palma de Mallorca, Spain

Transport + Accommodation
Creat: vineri, 30 iunie 2023 - Plecare: duminică, 6 august 2023
Ref ID: 5812618
Cost total De la 1.844 €
Creat: vineri, 30 iunie 2023 - Plecare: duminică, 6 august 2023

Despre destinație

Palma de Mallorca este singurul oraș adevărat de pe insulă. Un oraș de pe insula Mallorca, una dintre Insulele Baleare de pe coasta de est spaniolă. Orașul a devenit o destinație în sine, mai degrabă decât pur și simplu o oprire pentru turiști în drum spre multe dintre stațiunile de pe plajă ale insulei, datorită vibe-ului său din ce în ce mai cosmopolit, galeriilor și muzeelor avangardiste, unei scene culturale înfloritoare și unui număr tot mai mare de buticuri cochete. baruri, cluburi și restaurante. Palma de Mallorca este un loc minunat de vizitat. Are o varietate arhitecturală bogată, deoarece orașul are multe stiluri diferite, toate fuzionate între ele. Vestigiile arabilor și evreilor, arhitectura gotică, renascentistă și barocă a bisericilor, mănăstirilor și caselor sale impunătoare, precum și infrastructura completă de spații de interes cultural, fac din Palma o destinație culturală unică. Nu ratați ocazia de a vă plimba pe străzile înguste, aruncați o privire bună la curțile interioare și ridicați capul pentru a vedea marea arhitectură de pe înălțimile diferitelor clădiri în care Gaudi și discipolii săi și-au lăsat urmele. Moștenirea orașului este o reflectare fidelă a popoarelor și culturilor care au trecut prin insulă de-a lungul secolelor. Cosmopolită și versatilă, capitala Insulelor Baleare are ceva pentru toată lumea.
Mai multe informaţii

Servicii incluse

06 aug.
Transport de plecare
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43419
06:40 - Cluj-napoca, Cluj Napoca (CLJ)
08:50 - Palma de Mallorca, Son Sant Joan, Mallorca (PMI)
Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43419
Clasa de cabină: Economy
Frică: Basic
06 aug.
Transfer
Transfer de la Son Sant Joan, Mallorca (PMI) la Hotel Linda

Privat

Standard Car (Maşină)
  • Timp maxim de aşteptare: 60 minute
06 aug.
Cazare
7 Nopţi
Hotel Linda 7,1 Bun
Palma de Mallorca - La 6,8 km de centruDOAR CAMERAOctavio Augusto, 2Palma de Mallorca, Palma de Mallorca 7610 Double or twin with balcony
With a stay at Hotel Linda in Palma de Mallorca (Can Pastilla), you'll be a 3-minute drive from FAN Mallorca Shopping and 8 minutes from El Arenal Beach. This hotel is 5.5 mi (8.9 km) from Paseo Maritime and 6.3 mi (10.1 km) from Cathedral of Santa Maria of Palma. Dip into one of the 2 outdoor swimming pools or enjoy other recreational amenities, which include an outdoor tennis court. Additional features at this hotel include complimentary wireless Internet access and tour/ticket assistance. Guests can catch a ride to nearby destinations on the area shuttle (surcharge). Make yourself at home in one of the 189 air-conditioned guestrooms. Complimentary wireless Internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Bathrooms with shower/tub combinations are provided. Conveniences include phones and blackout drapes/curtains, and housekeeping is provided daily.
13 aug.
Transfer
Transfer de la Hotel Linda la Son Sant Joan, Mallorca (PMI)

Privat

Lux Private Premium Car (Maşină)
  • Fără timp de aşteptare
13 aug.
Transport retur
Reveni
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43420
09:35 - Palma de Mallorca, Son Sant Joan, Mallorca (PMI)
13:30 - Cluj-napoca, Cluj Napoca (CLJ)
Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43420
Clasa de cabină: Economy
Frică: Basic
Cost total De la 1.844 €
Personalizează pachetul
Această idee include
Destinaţii 1
Transport 2
Cazări 1
Transferuri 2

Recomandările noastre de călătorie

Aici puteţi vedea recomandările noastre de călătorie

Mai multe recomandări
Contactați-ne