last minute Palma de Mallorca, Spain
innen: 922 €
Palma de Mallorca, Spain

last minute Palma de Mallorca, Spain

Közlekedés + Hotel
Létrehozás időpontja: 2023. június 30., péntek - Indulás: 2023. augusztus 6., vasárnap
Ref ID: 5812618
Teljes ár innen: 1.844 €
Létrehozás időpontja: 2023. június 30., péntek - Indulás: 2023. augusztus 6., vasárnap

Az úti célról

Palma de Mallorca az egyetlen igazi város a szigeten. Város Mallorca szigetén, a Baleár-szigetek egyikén, a spanyol keleti parton. A város önmagában is úti céllá vált, nem pedig egyszerűen megállóvá a sziget számos tengerparti üdülőhelyére tartó turisták számára, köszönhetően az egyre kozmopolitább hangulatnak, az avantgárd galériáknak és múzeumoknak, a virágzó kulturális színtérnek és az egyre növekvő számú elegáns butiknak. bárok, klubok és éttermek. Palma de Mallorca csodálatos hely a látogatásra. Gazdag építészeti változatossággal rendelkezik, mivel a városnak sokféle stílusa van, amelyek mindegyike összeolvadt egymással. Az arabok és a zsidók maradványai, templomainak, kolostorainak és impozáns otthonainak gótikus, reneszánsz és barokk építészete, valamint a kulturális érdeklődésre számot tartó terek teljes infrastruktúrája Palmát egyedülálló kulturális célponttá teszi. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy sétáljon a szűk utcákon, vessen egy pillantást a belső udvarokra, és emelje fel a fejét, hogy megnézze a nagyszerű építészetet a különböző épületek magasságában, ahol Gaudí és tanítványai nyomot hagytak. A város öröksége hűen tükrözi azokat a népeket és kultúrákat, amelyek az évszázadok során áthaladtak a szigeten. Kozmopolita és sokoldalú, a Baleár-szigetek fővárosa mindenki számára tartogat valamit.
Bővebb információ

Szolgáltatások

06 aug.
Indulási szállítás
Indulás
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43419
06:40 - Cluj-napoca, Cluj Napoca (CLJ)
08:50 - Palma de Mallorca, Son Sant Joan, Mallorca (PMI)
Nonstop Viteldíj: Basic
Szállítás:  W43419
Utasosztály: Economy
Díj neve: Basic
06 aug.
Transfer
Áthelyezés Son Sant Joan, Mallorca (PMI)-ról Hotel Linda

Private

Standard Car (Autó)
  • Maximum várakozási idő: 60 perc
06 aug.
Szállás
7 Éjszaka
Hotel Linda 7,1
Palma de Mallorca - A központtól 6,8 km-re vanCsak szobaOctavio Augusto, 2Palma de Mallorca, Palma de Mallorca 7610 Double or twin with balcony
Palma de Mallorca (Can Pastilla) egy jó elhelyezkedésű pontján található ez a helyi Hotel Linda, mely egy 10 perces autóútra található olyan helyektől, mint pl. FAN Mallorca Shopping bevásárlóközpont vagy El Arenal tengerpart. Ez a helyi hotel kb. 8,9 km-re található Paseo Maritime, ill. 12,1 km-re Palmai Szűz Mária-székesegyház helyszíneitől. Élvezze ki a szálláshely kínálta szabadidős létesítményeket és szolgáltatásokat, mint például a(z) szabadtéri teniszpálya, vagy ha úgy tartja kedve, mártózzon meg a(z) 2 szabadtéri medence egyikében. A hotel kiegészítő szolgáltatásai között szerepelnek a következők: ingyenes wifihozzáférés és kirándulás/belépőjegyek foglalása. A vendégek könnyedén eljuthatnak a terület látványosságaihoz, hiszen a szálláshely felár ellenében igénybe vehető járatokat biztosít. Helyezze magát kényelembe a(z) 189 légkondicionált szoba egyikében. A(z) ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés és a televíziókon nézhető műholdas csatornák csatornák kínálata mind a vendégek kikapcsolódását szolgálja. Valamennyi fürdőszobában van zuhanyzó/kád kombinációja. A kényelmi felszerelések és szolgáltatások közé tartozik telefon és sötétítőfüggöny, illetve takarítás naponta.
13 aug.
Transfer
Áthelyezés Hotel Linda-ról Son Sant Joan, Mallorca (PMI)

Private

Luxury Private Premium Car (Autó)
  • Nincs várakozási idő
13 aug.
Visszaszállítás
Vissza
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43420
09:35 - Palma de Mallorca, Son Sant Joan, Mallorca (PMI)
13:30 - Cluj-napoca, Cluj Napoca (CLJ)
Nonstop Viteldíj: Basic
Szállítás:  W43420
Utasosztály: Economy
Díj neve: Basic
Teljes ár innen: 1.844 €
Testreszabhatja
Az útiterv tartalma
úti célok 1
Szállítás 2
Szálláshelyek 1
Transzfer 2

ötleteink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További ötletek
Kapcsolat