Revelion Wyndham Istanbul Old City Istanbul, Turkey
De la 679 €
Istanbul, Turcia

Revelion Wyndham Istanbul Old City Istanbul, Turkey

Pachet de vacanță
Creat: marți, 24 octombrie 2023
Ref ID: 6904177
Cost total De la 1.357 €
Creat: marți, 24 octombrie 2023

Despre destinație

Istanbul își datorează importanța istorică și uimitoarea moștenire culturală și arhitecturală locației sale strategice perfecte, străpungând strâmtorile Bosforului care separă Europa de Asia Mică. De-a lungul majorității celor 2.500 de ani de istorie, orașul (cunoscut mai întâi sub numele de Byzantium, apoi ca Constantinopol și din 1930 ca Istanbul) a fost un adevărat creuzet cultural. Astăzi, populația sa de peste 13 milioane este aproape exclusiv turcă, iar mulți dintre locuitori sunt migranți recenți din Turcia provincială, atrași de promisiunea locurilor de muncă și a carierelor în acest oraș vibrant și în plină dezvoltare. Istanbul nu mai este capitala națiunii, dar este motorul economic și cultural al Turciei - un statut subliniat de rolul său ca Oraș European al Culturii în 2010 și de acordarea statutului de Patrimoniu Mondial UNESCO pentru multe dintre cele mai importante repere ale sale, care variază de la uimitoarele moschei otomane și biserici și catacombe bizantine până la coloanele templelor elenistice și rămășițele masive ale zidurilor medievale ale orașului. Dar Istanbul nu se rezumă doar la moștenirea bizantină și otomană. O economie în plină dezvoltare a contribuit la o scenă artistică și muzicală înfloritoare, cu o multitudine de noi baruri, cluburi, galerii de artă private, restaurante și magazine de modă de designer.
Mai multe informaţii

Servicii incluse

29 dec.
Transport de la București la Istanbul
Plecare
Turkish Airlines
Turkish Airlines Turkish Airlines - TK1044
10:15 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
12:45 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
SB Non-stop
Transport:  TK1044
Clasa de cabină: Economy
Frică: ECONOMY
29 dec.
Transfer
Transfer de la Istanbul Airport (IST) la Wyndham Istanbul Old City

Privat

Standard Car (Maşină)
  • Timp maxim de aşteptare: 60 minute
29 dec.
Cazare
4 Nopţi
Wyndham Istanbul Old City 7,6 Bun
Istanbul - La 0,3 km de centruB&B Kemalpasa Mah. Sehzadebasi Cad.Celal Aga Konagi No 1, Fatih, Istanbul 34134 Double room
A stay at Celal Aga Konagı Metro Hotel places you in the heart of Istanbul, within a 5-minute drive of Grand Bazaar and Egyptian Bazaar. This 5-star hotel is 1.8 mi (2.9 km) from Blue Mosque and 2.1 mi (3.4 km) from Topkapi Palace. Pamper yourself with a visit to the spa, which offers massages, body treatments, and facials. If you're looking for recreational opportunities, you'll find a nightclub, a health club, and an indoor pool. Additional amenities at this Art Deco hotel include complimentary wireless Internet access, concierge services, and wedding services. Make yourself at home in one of the 80 air-conditioned rooms featuring Smart televisions. Complimentary wireless Internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Bathrooms have jetted bathtubs and hair dryers. Conveniences include phones, as well as safes and desks.
02 ian.
Transfer
Transfer de la Wyndham Istanbul Old City la Istanbul Airport (IST)

Privat

Standard Car (Maşină)
  • Timp maxim de aşteptare: 15 minute
02 ian.
Transport de la Istanbul la București
Reveni
Turkish Airlines
Turkish Airlines Turkish Airlines - TK1045
19:30 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
19:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
SB Non-stop
Transport:  TK1045
Clasa de cabină: Economy
Frică: ECONOMY
Cost total De la 1.357 €
Personalizează pachetul
Rezumatul călătoriei
2 Adulţi
nopţi 4
Această idee include
Destinaţii 1
Transport 2
Cazări 1
Transferuri 2

Recomandările noastre de călătorie

Aici puteţi vedea recomandările noastre de călătorie

Mai multe recomandări
Contactați-ne