Luxury experience Bangkok - Phuket - Singapore Dubai
De la 2.886 €

Luxury experience Bangkok - Phuket - Singapore Dubai

Pachet de vacanță
Creat: joi, 20 aprilie 2023
Ref ID: 5131076
Cost total De la 5.771 €
Creat: joi, 20 aprilie 2023

Data întoarcerii

20 dec.
Transport de la București la Bangkok
Plecare
Emirates
Emirates Emirates
23:05 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
18:05 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
+1 zi 14h 0m 30 KG 1 Escală
EK
EK Emirates - EK 2380
23:05 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
06:00 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Transport:  EK2380 Operat de:  Fly Dubai
Clasa de cabină: Economy
2h 55m - Legătura la aeroportul Dubai, Dubai Intl (DXB)
EK
EK Emirates - EK 370
08:55 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
18:05 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
Transport:  EK370
Clasa de cabină: Economy
21 dec.
1. Bangkok
Stați de la
Despre destinație: Bangkok, unul dintre cele mai cosmopolite orașe din Asia, este capitala Thailandei. Bangkok este fierbinte și aglomerat, dar este destul de curat și oferă multe lucruri distractive de făcut. Bangkok are cumpărături excelente, multă cultură, temple uimitoare, mâncare delicioasă și o scenă artistică decentă. Majoritatea obiectivelor turistice din Bangkok sunt concentrate pe insula Rattanakosin, adesea numită Orașul Vechi. Palatul Mare este locul absolut de vizitat. Complexul Palatului Mare adăpostește și Templul Buddha de Smarald, Wat Phra Keow, cel mai sacru templu budist. Alte temple faimoase din Bangkok sunt templele Wat Pho și Wat Arun. Bangkok este un loc minunat pentru cumpărături. Există multe magazine, centre comerciale și piețe pentru a satisface orice dorință. Scena de viață de noapte din Bangkok este la fel de variată ca și orașul în sine, de la baruri cu bere la cluburi exclusive, piețe de cumpărături de noapte, discoteci până la petreceri hippie. Bangkok este o metropolă mare și întinsă, zgomotoasă și aglomerată, dar totuși liniștită și delicată. Este una dintre cele mai populare destinații din lume pe care trebuie să o vizitezi cel puțin o dată în viață.
Mai multe informaţii
25 dec.
Transport de la Bangkok la Phuket
Thai Airways International
Thai Airways International Thai Airways International - TG2203 - Operat de: Thai Smile Airways
11:00 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
12:30 - Phuket, Phuket Intl (HKT)
1h 30m 20 KG Non-stop
Transport:  TG2203 Operat de:  Thai Smile Airways
Clasa de cabină: Economy
25 dec.
2. Phuket
Stați de la
Despre destinație: Phuket este cea mai mare insulă a Thailandei și una dintre principalele sale destinații turistice. Există multe activități pe care le puteți face la Phuket, mai ales dacă vă plac plajele și insulele. Phuket este un loc minunat pentru a ieși și a explora. Are cu adevărat de toate, de la plaje cu nisip alb și ape cristaline albastre până la o țară verde, temple frumoase și vederi incredibile. Apoi adăugați cumpărăturile, viața de noapte și fructele de mare delicioase și aveți cam tot ce ați putea dori într-o vacanță. Săritura de la o insulă la alta este cea mai bună modalitate de a vedea și de a explora unele dintre frumoasele insule ale Phuketului. Veți găsi multe formațiuni stâncoase uriașe, stalactite și stalagmite. Insulele Phi Phi și Khai sunt cele mai populare insule ale arhipelagului. Punctul de vedere Phi Phi oferă o vedere excelentă asupra golfului Ao Ton Sai și Ao Lo Dalam. Plaja Patong este cea mai vizitată plajă și uneori este aglomerată, dar are cea mai bună viață de noapte din regiune. Pentru plaje mai relaxate, vizitați frumoasele plaje Kamala, Surin, Laem Singh, Karon și Kata. Phuket este cu adevărat un loc minunat pentru o călătorie relaxantă. O mulțime de stațiuni minunate, restaurante gustoase, plaje cu nisip alb, insule uimitoare înconjurătoare și viață de noapte incitantă. Tot ce aveți nevoie pentru o adevărată vacanță.
Mai multe informaţii
04 ian.
Transport de la Phuket la Singapore
Thai AirAsia
Thai AirAsia Thai AirAsia - FD376
09:45 - Phuket, Phuket Intl (HKT)
12:40 - Singapore, Changi Intl (SIN)
1h 55m 0 KG Non-stop
Transport:  FD376
Clasa de cabină: Economy
04 ian.
3. Singapore
Stați de la
Despre destinație: Singapore este un oraș-stat și cea mai mică țară din Asia de Sud-Est. Singapore are cel mai înalt standard de viață din Asia și este un oraș impecabil de curat, eficient, reglementat și modern. Orașul prezintă un amestec interesant de culturi vechi și noi, combinând zgârie-norii din Districtul de Afaceri cu un amestec foarte interesant de culturi antice în unele dintre districtele sale. Singapore este unul dintre cele mai verzi orașe, atât de mult încât orașul este numit Orașul Grădină. Una dintre principalele atracții sunt Grădinile Botanice, care includ superbă grădina de orhidee, frumos amenajată și cu o mare varietate de orhidee. Merlion este probabil cel mai faimos punct de reper din Singapore. Această structură Merlion este situată în Parcul Merlion, care se află în Districtul Central de Afaceri. Există unele zone etnice fascinante, cum ar fi Little India, Arab Street, Chinatown și Geylang. Aceste zone merită cu siguranță vizitate dacă doriți să experimentați o parte din cultura reală din Singapore. Alte atracții includ muzee de clasă mondială, magazine colorate uimitoare, Marina Bay și parcuri luxuriante. Pe lângă cumpărături, Singapore are mâncare excelentă. Fiind acasă pentru diverse grupuri etnice, Singapore a creat un amestec minunat de arome și texturi în bucătăria lor. Singapore este unul dintre cele mai vibrante și moderne orașe din Asia cu un climat tropical, cu mâncare delicioasă, cumpărături bune și o scenă vibrantă de viață de noapte, a devenit o destinație de top în sine.
Mai multe informaţii
07 ian.
Transport de la Singapore la Dubai
Singapore Airlines
Singapore Airlines Singapore Airlines - SQ494
15:05 - Singapore, Changi Intl (SIN)
18:45 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
7h 40m 25 KG Non-stop
Transport:  SQ494
Clasa de cabină: Economy
07 ian.
4. Dubai
Stați de la
Despre destinație: Dubai este cel mai populat oraș și emirat din Emiratele Arabe Unite. Dubai este un furnicar de activitate și un oraș cosmopolit și modern. Orașul Dubai este împărțit de un pârâu, cu Deira pe o parte și Bur Dubai, districtul istoric, pe cealaltă. Hotelurile de lux de pe plajă sunt situate la periferia aglomeratului centru al orașului, în zona Jumeirah. Dubai deja expune o arhitectură uimitoare și are singurul hotel de 7 stele din lume, cea mai înaltă clădire din lume, plaje uimitoare și centre comerciale de lux. Cartierul Bastakiya, în inima Vechiului Oraș Dubai, este încă tradițional și evocativ al trecutului Dubaiului. Aici veți găsi case tradiționale emirate, souk-uri aglomerate, muzee, galerii și singura bucată rămasă din vechiul zid al orașului Dubai. O altă atracție majoră în Dubai este Moscheea Jumeirah, care, deși este în afara Vechiului Oraș, este un exemplu minunat de arhitectură islamică tradițională. Dubai este un oraș cu privirea spre viitor în dezvoltare constantă, dar a reușit să-și păstreze tradițiile și cultura. Deci, este corect să spunem că Dubai este unul dintre cele mai interesante locuri din lume.
Mai multe informaţii
10 ian.
Transport de la Dubai la București
Reveni
Emirates
Tarom
Mai multe companii aeriene Mai multe companii aeriene
17:45 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
00:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 8h 45m 30 KG 1 Escală
EK
EK Emirates - EK 117
17:45 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
21:55 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
Transport:  EK117
Clasa de cabină: Economy
2h 20m - Legătura la aeroportul Istanbul, Istanbul Airport (IST)
RO
RO Tarom - RO 266
00:15 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
00:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  RO266
Clasa de cabină: Economy
Cost total De la 5.771 €
Personalizează pachetul
Rezumatul călătoriei
2 Adulţi
nopţi 20
Această idee include
Destinaţii 4
Transport 5
Cazări 4

Recomandările noastre de călătorie

Aici puteţi vedea recomandările noastre de călătorie

Mai multe recomandări
Contactați-ne