Enigma Mykonos Hideaway Suites Mykonos, Greece
innen: 2.001 €
Mykonos, Görögország

Enigma Mykonos Hideaway Suites Mykonos, Greece

Közlekedés + Hotel
Létrehozás időpontja: 2023. július 13., csütörtök - Indulás: 2023. július 22., szombat
Ref ID: 5937622
Teljes ár innen: 4.002 €
Létrehozás időpontja: 2023. július 13., csütörtök - Indulás: 2023. július 22., szombat

Az úti célról

Mykonos népszerű turisztikai célpont a Kükládok csoport görög szigetein, az Égei-tenger közepén. Az 1960-as években Mykonos bohém Mekkává vált, és ma az ország egyik legcsillogóbb üdülőhelye, amely boldogan fitogtatja sistergő stílusát és hírnevét. Ez a központi ciklád évekig a meleg utazók első számú mediterrán üdülőhelye volt, bár a közelmúltban Mykonos megpróbálta újra feltalálni magát egy változatosabb ügyfélkör számára, bár az éjszakai élet még mindig nagyon melegbarát, ez a paradicsom minden hangos és hosszú éjszakákkal rendelkező reveller számára. Chora vagy Mykonos város a sziget fő városa. Tele van keskeny, kanyargós utcákkal, kékre meszelt épületekkel, szép éttermekkel, ruházati és ékszerüzletekkel, halpiaccal és zöldségpiaccal. Ez az Égei-tenger egyik legkozmopolitább és zsúfoltabb városa. Chora-n kívül csak egy másik város van a szigeten, Ano Mera. Ano Mera sokkal inkább turistás és kevésbé turistás. Ha itt van, látogasson el a Panagia Tourliani kolostorba, egy hagyományos görög ortodox templomba, amelynek gyönyörű ikonosztái vannak. A sziget száraz és kopár, de van néhány finom, homokos strand, a két legismertebb a Paradicsom és a Szuper Paradicsom, de sok más strandot is kereshet a sziget körül. A bájos kikötőből szálljon ki egy hajóra a strandokra vagy Delosba, és a jelenből az ősi múltba utazik, egyik mítoszból a másikba.
Bővebb információ

Szolgáltatások

22 júl.
Indulási szállítás
Indulás
Wizz Air
Wizz Air Wizz Air - W63077 - Üzemeltető:: WizzAir
20:45 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
22:20 - Mykonos, Mikonos (JMK)
0 PC Nonstop Viteldíj: Basic
Szállítás:  W63077 Üzemeltető::  WizzAir
Utasosztály: Economy
Díj neve: Basic
22 júl.
Szállás
7 Éjszaka
Mykonos Mystique
Mykonos - All Locations, Greece - A központtól 8,9 km-re vanPANZIÓ Aleomandra Glyfadi, Mikonos 846 00, Greece, Mykonos - All Locations, Greece Suite with sea view
With a small number of only 8, this establishment is very convenient for a quiet stay. The hotel includes Wi-Fi internet connection in all public areas and rooms. Mykonos Mystic does not operate a 24-hour reception. Cots are not available at this hotel. Mykonos Mystic provides parking for guests' convenience. This is an eco-friendly hotel. Transfer service is available for guests' convenience. Some services may be subject to additional charges.
29 júl.
Visszaszállítás
Vissza
Wizz Air
Wizz Air Wizz Air - W63078 - Üzemeltető:: WizzAir
23:05 - Mykonos, Mikonos (JMK)
00:45 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 nap 0 PC Nonstop Viteldíj: Basic
Szállítás:  W63078 Üzemeltető::  WizzAir
Utasosztály: Economy
Díj neve: Basic
Teljes ár innen: 4.002 €
Testreszabhatja
Az útiterv tartalma
úti célok 1
Szállítás 2
Szálláshelyek 1

ötleteink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További ötletek
Kapcsolat