Charisma Hotel and Wellness Suites Mykonos, Greece
innen: 1.095 €
Mykonos, Görögország

Charisma Hotel and Wellness Suites Mykonos, Greece

Ünnepi csomag
Létrehozás időpontja: 2023. július 8., szombat
Ref ID: 5888478
Teljes ár innen: 2.190 €
Létrehozás időpontja: 2023. július 8., szombat

Az úti célról

Mykonos népszerű turisztikai célpont a Kükládok csoport görög szigetein, az Égei-tenger közepén. Az 1960-as években Mykonos bohém Mekkává vált, és ma az ország egyik legcsillogóbb üdülőhelye, amely boldogan fitogtatja sistergő stílusát és hírnevét. Ez a központi ciklád évekig a meleg utazók első számú mediterrán üdülőhelye volt, bár a közelmúltban Mykonos megpróbálta újra feltalálni magát egy változatosabb ügyfélkör számára, bár az éjszakai élet még mindig nagyon melegbarát, ez a paradicsom minden hangos és hosszú éjszakákkal rendelkező reveller számára. Chora vagy Mykonos város a sziget fő városa. Tele van keskeny, kanyargós utcákkal, kékre meszelt épületekkel, szép éttermekkel, ruházati és ékszerüzletekkel, halpiaccal és zöldségpiaccal. Ez az Égei-tenger egyik legkozmopolitább és zsúfoltabb városa. Chora-n kívül csak egy másik város van a szigeten, Ano Mera. Ano Mera sokkal inkább turistás és kevésbé turistás. Ha itt van, látogasson el a Panagia Tourliani kolostorba, egy hagyományos görög ortodox templomba, amelynek gyönyörű ikonosztái vannak. A sziget száraz és kopár, de van néhány finom, homokos strand, a két legismertebb a Paradicsom és a Szuper Paradicsom, de sok más strandot is kereshet a sziget körül. A bájos kikötőből szálljon ki egy hajóra a strandokra vagy Delosba, és a jelenből az ősi múltba utazik, egyik mítoszból a másikba.
Bővebb információ

Szolgáltatások

15 júl.
Szállítás Bukarest-Mykonos
Indulás
Wizz Air
Wizz Air Wizz Air - W63077 - Üzemeltető:: WizzAir
20:45 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
22:20 - Mykonos, Mikonos (JMK)
0 PC Nonstop Viteldíj: Basic
Szállítás:  W63077 Üzemeltető::  WizzAir
Utasosztály: Economy
Díj neve: Basic
15 júl.
Transfer
Áthelyezés Mikonos (JMK)-ról Charisma Hotel and Wellness Suites

Private

Standard Private Standard Car (Autó)
  • Nincs várakozási idő
15 júl.
Szállás
2 Éjszaka
Charisma Hotel and Wellness Suites 9,4 Kiváló
Mykonos - A központtól 4,4 km-re vanPANZIÓ Plintri Agios Isidoros, Mykonos 846 00 Deluxe suite with balcony and sea view
When you stay at Charisma Hotel and Wellness Suites in Mykonos, you'll be near the airport, within a 10-minute drive of Mykonos Old Port and Super Paradise Beach. This upscale hotel is 4 mi (6.4 km) from Ornos Beach and 6.3 mi (10.2 km) from Mykonos New Port.Pamper yourself with a visit to the spa, which offers massages, body treatments, and facials. If you're looking for recreational opportunities, you'll find an outdoor pool, an indoor pool, and a fitness center. Additional features at this hotel include complimentary wireless internet access, concierge services, and a vending machine.Make yourself at home in one of the 12 air-conditioned rooms featuring minibars and flat-screen televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Private bathrooms with bathtubs or showers feature rainfall showerheads and complimentary toiletries. Conveniences include safes and desks, and housekeeping is provided daily.You can enjoy a meal at Charisma Restaurant serving the guests of Charisma Hotel and Wellness Suites, or stop in at the snack bar/deli. Wrap up your day with a drink at the poolside bar. A complimentary cooked-to-order breakfast is served daily from 8:00 AM to 11:00 AM.Featured amenities include dry cleaning/laundry services, luggage storage, and a safe deposit box at the front desk. Free self parking is available onsite.
17 júl.
Transfer
Áthelyezés Charisma Hotel and Wellness Suites-ról Mikonos (JMK)

Private

Standard Private Standard Car (Autó)
  • Nincs várakozási idő
17 júl.
Szállítás Mykonos-Bukarest
Vissza
Sky Express
Tarom
Több légitársaság Több légitársaság
14:25 - Mykonos, Mikonos (JMK)
20:45 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
1 PC 1 Megálló
GQ
GQ Sky Express - GQ 233
14:25 - Mykonos, Mikonos (JMK)
15:10 - Athens, Eleftherios Venizelos Intl (ATH)
Szállítás:  GQ233
Utasosztály: Economy
4ó 0p - átszállás itt: Athens, Eleftherios Venizelos Intl (ATH)
RO
RO Tarom - RO 274
19:10 - Athens, Eleftherios Venizelos Intl (ATH)
20:45 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Szállítás:  RO274
Utasosztály: Economy
Teljes ár innen: 2.190 €
Testreszabhatja
Utazás összegzése
2 Felnőtt
éjszaka 2
Az útiterv tartalma
úti célok 1
Szállítás 2
Szálláshelyek 1
Transzfer 2

ötleteink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További ötletek
Kapcsolat