Last minute Hotel Poseidon Naples, Italy
innen: 426 €
Naples, Italy

Last minute Hotel Poseidon Naples, Italy

Ünnepi csomag
Létrehozás időpontja: 2023. június 14., szerda
Ref ID: 5657991
Teljes ár innen: 1.278 €
Létrehozás időpontja: 2023. június 14., szerda

Az úti célról

Nápoly Campania regionális fővárosa, és Róma és Milánó után Olaszország harmadik legnagyobb városa, 967 069 lakosa van a város közigazgatási határain belül 2017-től. Tartományi szintű önkormányzata Olaszország harmadik legnépesebb nagyvárosa 3 115 320 lakosú, fővárosi területe (amely Nápoly fővárosának határain túlnyúlik) Olaszország második legnépesebb nagyvárosi területe és az Európai Unió 7. legnépesebb városi területe. Először a görögök az ie. Évezredben telepedtek le, Nápoly a világ egyik legrégebbi folyamatosan lakott városi területe. Kr. E. IX. Században a Megaride-szigeten Parthenope vagy Παρθενόπη néven ismert telepet hoztak létre. A Kr. E. 6. században Neápolis néven alapították. A város a Magna Graecia fontos része volt, fontos szerepet játszott a görög és a római társadalom egyesülésében, és jelentős kulturális központ volt a rómaiak alatt. A Nápolyi Hercegség (661–1139), majd a Nápolyi Királyság (1282–1816), végül a két Szicília fővárosaként szolgált, egészen Olaszország 1861-es egyesüléséig. Barokk, a művész Caravaggio 17. századi pályafutásával és az általa inspirált művészeti forradalommal kezdve. A szegénység és a lehetőségek hiánya miatt az olaszok hullámai kivándoroltak Nápolyból a 19. század végén és a 20. század elején, a legtöbbjük az Egyesült Államokba került, ahol ipari városokban telepedtek le. 1925 és 1936 között Nápolyot Benito Mussolini kormánya kibővítette és korszerűsítette. A második világháború későbbi éveiben súlyos károkat szenvedett a szövetségesek bombázása miatt, amikor behatoltak a félszigetre. A város kiterjedt rekonstrukciós munkákat kapott 1945 után. A 20. század vége óta Nápoly jelentős gazdasági növekedést mutat, amihez hozzájárult a Centro Direzionale üzleti negyed és egy fejlett közlekedési hálózat kiépítése, amely magában foglalja az Alta Velocità gyorsvasúti összeköttetést Rómával és Salernóval, valamint a kibővített metróhálózatot. Nápoly Milánó és Róma után Olaszország harmadik legnagyobb városi gazdasága. A nápolyi kikötő az egyik legfontosabb Európában. A kereskedelmi tevékenység mellett itt található a Nápolyi Szövetséges Közös Hadparancsnokság, a NATO testülete, amely Észak-Afrikát, a Száhel-övezetet és a Közel-Keletet felügyeli. Nápoly történelmi városközpontja a legnagyobb Európában, és az UNESCO világörökség része. Kulturális és történelmileg jelentős helyszínek széles skálája található a közelben, beleértve a Caserta palotát, valamint a római Pompeii és Herculaneum romokat. Nápoly olyan természeti szépségeiről is ismert, mint Posillipo, Flegraean Fields, Nisida és Vesuvius. A nápolyi konyha kiemelkedik a városból származó pizzával, valamint számos más helyi étellel. Nápoly éttermei minden olasz város Michelin Guide-ján szerezték a legtöbb csillagot. A legismertebb nápolyi sportcsapat a Serie A SSC Napoli klubja, kétszeres olasz bajnok, aki a város délnyugati részén, a Fuorigrotta negyedben, a San Paolo Stadionban focizik.
Bővebb információ

Szolgáltatások

18 júl.
Szállítás Cluj Napoca-Nápoly
Indulás
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43427
15:00 - Cluj-napoca, Cluj Napoca (CLJ)
16:05 - Napoli, Capodichino (NAP)
Nonstop Viteldíj: Basic
Szállítás:  W43427
Utasosztály: Economy
Díj neve: Basic
18 júl.
Transfer
Áthelyezés Capodichino (NAP)-ról Hotel Poseidon

Private

Standard Private Standard Car (Autó)
  • Nincs várakozási idő
18 júl.
Szállás
4 Éjszaka
Hotel Poseidon 8 Nagyon jó
Torre del Greco - A központtól 10,6 km-re vanPANZIÓ Via Cesare Battisti, 80, Torre del Greco 80059 Twin/double room - superior
Ez a helyi Hotel Poseidon a vízparton fekszik, Torre del Greco egy olyan pontján, ahonnan egy kb. 15 perces autózásra esik pl. Herculaneum (ókori római város) vagy Vezúv – Pompei (körzet). Ez a helyi 4 csillagos hotel kb. 17,3 km-re található Piazza del Plebiscito, ill. 17,5 km-re Nápoly kikötője helyszíneitől. A szálláshely kínálta egyéb szolgáltatások és létesítmények közé tartozik ingyenes wifihozzáférés, esküvői szolgáltatás és kirándulás/belépőjegyek foglalása. Helyezze magát kényelembe a(z) 87 légkondicionált szoba egyikében, melyekben minibár és LCD-televíziók is található. A(z) ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés és a televíziókon nézhető műholdas csatornák csatornák kínálata mind a vendégek kikapcsolódását szolgálja. A(z) privát fürdőszoba (kizárólag azok, melyekben van zuhanyzó is) felszerelései közé tartozik ingyenes piperecikkek és bidé. A kényelmi felszerelések és szolgáltatások közé tartozik széfek és íróasztal, valamint takarítás naponta.
22 júl.
Transfer
Áthelyezés Hotel Poseidon-ról Capodichino (NAP)

Private

Standard Private Standard Car (Autó)
  • Nincs várakozási idő
22 júl.
Szállítás Nápoly-Cluj Napoca
Vissza
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43428
16:45 - Napoli, Capodichino (NAP)
19:45 - Cluj-napoca, Cluj Napoca (CLJ)
Nonstop Viteldíj: Basic
Szállítás:  W43428
Utasosztály: Economy
Díj neve: Basic
Teljes ár innen: 1.278 €
Testreszabhatja
Az útiterv tartalma
úti célok 1
Szállítás 2
Szálláshelyek 1
Transzfer 2

ötleteink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További ötletek
Kapcsolat