Craciun si Revelion Vienna, Austria
innen: 1.219 €
Bécs, Ausztria

Craciun si Revelion Vienna, Austria

Ünnepi csomag
Létrehozás időpontja: 2024. október 17., csütörtök
Hivatkozási azonosító: 14295406
Teljes ár innen: 2.438 €
Létrehozás időpontja: 2024. október 17., csütörtök

Leírás

Az úti célról

Bécs az Osztrák Köztársaság fővárosa és legnagyobb városa. Ez egy gyönyörű romantikus város, híres kávékultúrájáról és kávézóiról, klasszikus zenéjéről és koncerttermeiről, történelmi épületeiről, lovas kocsikáról és hangulatos utcáiról. Bécs gazdag kulturális sokszínűséggel rendelkezik, és Európa szívében található elhelyezkedése kiváló kiindulópontot jelent az európai utazásokhoz is. Bécs egy lenyűgöző város, amelyet érdemes meglátogatni. A várost a Ringstrasse uralja, egy négy kilométer hosszú körút, amely körülveszi a város központját. A város tele van modern kényelemmel és látnivalókkal, de egyben egy nagyszerű történelmi és kulturális örökségre emlékeztető emlékekkel is. Kiváló múzeumok, paloták, kertek, építészeti diadalok, ősi lakosok maradványai, szobrok és nagy kávézók keverednek divatos üzletekkel, kiváló éttermekkel, hozzáférhető zenei helyszínekkel, modern múzeumokkal és szobrokkal, valamint előkelő szállodákkal, hogy Bécset nagyon vonzóvá tegyék. Az óváros kiterjedt sétálóutcái örömet okoznak, gyönyörű régi épületekkel szegélyezve, ahol fiatalok és idősek laknak, tele helyi üzletekkel, butikokkal és kávézókkal, és minden kanyarban váratlan. A város központja az UNESCO Világörökség része. Bécs történelem és zene, költészet és kultúra, modernizmus és hagyomány, nosztalgia és nagyszerűség.
Bővebb információ

Szolgáltatások

23 dec.
Szállítás Bukarest-Bécs
Indulás
Austrian Airlines
Austrian Airlines Austrian Airlines - OS788
06:40 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
07:20 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
1 PC Nonstop Viteldíj: CLASSIC
Szállítás:  OS788
Utasosztály: Economy
23 dec.
Szállás
10 Éjszaka
Hotel Strudlhof 8,2 Nagyon jó
Vienna - A központtól 1,6 km-re vanPANZIÓ Pasteurgasse 1, Vienna 1090 Double Room - With Breakfast - Standard-Bed & Breakfast-Refundable Rate
Ha Bécs egy központi pontján szeretnél megszállni, ez a helyi Hotel & Palais Strudlhof jó választás lesz számodra, mivel egy 5 perces autóútra esik olyan helyektől, mint pl. Museumsquartier (Múzeum-negyed) vagy Naschmarkt (gyümölcspiac). Ez a helyi 4 csillagos hotel kb. 2,8 km-re található Stephansdom (Szent István székesegyház), ill. 3,9 km-re Bécsi Állami Operaház helyszíneitől. Hogy tejesen ellazuljon és kikapcsoljon, gyönyörködjön a(z) tetőterasz és a(z) kert nyújtotta kilátásban. Az egyéb szolgáltatások és létesítmények közé tartozik a(z) ingyenes wifihozzáférés. A hotel szolgáltatásai között szerepelnek a következők is: concierge szolgálat, televízió a közös helyiségekben és piknikező hely. Helyezze magát kényelembe a(z) 81 légkondicionált szoba egyikében, melyekben minibár és LCD-televíziók is található. Kapcsolatban maradhat barátaival, családtagjaival, vagy éppen üzleti ügyeit intézheti, hiszen a szobákban ingyenes vezetékes és vezeték nélküli internet is elérhető. A(z) műholdas csatornák csatornák kínálata pedig szintén az Ön kikapcsolódását szolgálja. Privát fürdőszoba felszereltsége és kiegészítői: mély merülőkád és ingyenes piperecikkek. A kényelmi felszerelések és szolgáltatások közé tartozik telefon, széfek és íróasztal is.
02 jan.
Szállítás Bécs-Bukarest
Vissza
Austrian Airlines
Austrian Airlines Austrian Airlines - OS783
09:55 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
12:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
1 PC Nonstop Viteldíj: CLASSIC
Szállítás:  OS783
Utasosztály: Economy
Teljes ár innen: 2.438 €
Testreszabhatja
Utazás összegzése
2 Felnőtt
éjszaka 10
Az útiterv tartalma
úti célok 1
Szállítás 2
Szálláshelyek 1

ötleteink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További ötletek
Kapcsolat