Luxury familyCircuit Toscana
De la 6.152 €

Luxury familyCircuit Toscana

Multidestination
Creat: joi, 25 mai 2023 - Plecare: sâmbătă, 24 iunie 2023
Ref ID: 5473572
Cost total De la 24.607 €
Creat: joi, 25 mai 2023 - Plecare: sâmbătă, 24 iunie 2023
Destinaţii: Pisa, Florența, Arezzo (Provincie), Saturnia, Viareggio, Toscana

Data întoarcerii

24 iun.
Transport de la București la Pisa
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43157
12:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
13:35 - Pisa, Pisa Airport (PSA)
2h 25m Non-stop Tarif: Wizz Go
Transport:  W43157
Clasa de cabină: Economy
Frică: Wizz Go
24 iun.
1. Pisa
Oprire pe
Despre destinație: Orașul Pisa a rivalizat cândva cu Genova și Veneția ca putere maritimă, a emulat Padova și Perugia ca oraș universitar și a dezvoltat un stil distinctiv de arhitectură romanică. Astăzi, orașul își trage faima dintr-un proiect arhitectural care a mers teribil de prost și se bazează pe fluxul de turiști care curg în oraș în fiecare zi. Cele mai importante monumente sunt concentrate în piazza del Duomo. Baptistery, catedrala, Turnul Înclinat și Camposanto strălucesc ca fildeșul sculptat, ridicându-se dintr-o vastă întindere de iarbă verde smarald. Duomo conține amvonul măiastru al lui Giovanni Pisano, cu reliefurile sale gotice dramatic de violente. Puteți face drumul dvs. nesigur până în vârful Torre Pendente, Turnul Înclinat al Pisei, de unde băiatul local Galileo Galilei a aruncat o varietate de obiecte în încercarea sa de a înțelege gravitația. Educația a alimentat economia locală încă din anii 1400, iar studenții din întreaga Italie încă concurează pentru locuri în universitatea de elită și școlile de cercetare și ajută la menținerea unei scene vibrante și accesibile de cafenele și baruri. Această metropolă de o sută de mii de locuitori este mult mai mult decât un turn, este un oraș plin de artă și istorie.
Mai multe informaţii
Transport de la Pisa la Florența
Niciun mijloc de transport selectat
24 iun.
2. Florența
Stați de la
Despre destinație: Florența este la fel de vitală și frumoasă astăzi ca atunci când negustorii săi de lână și mătase și bancherii au revoluționat economia Toscanei din secolul al XIII-lea, iar arta lui Dante și Michelangelo a uimit lumea. Florența a fost centrul Renașterii italiene. Fructele renașterii orașului sunt încă evidente în nenumăratele sale muzee, biserici și palazzo-uri. Cu centrul său istoric clasificat ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, Duomo, catedrala elegantă și frumoasă, domină orașul și este un punct de referință inconfundabil în plimbările tale. Râul Arno, care taie cea mai veche parte a orașului, este încoronat cu podul Ponte Vecchio, înșirat cu magazine și susținut de piloni. Datând din secolul al XIV-lea, este singurul pod care a supraviețuit atacurilor din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Să stai pe malul râului noaptea, când orașul este iluminat de o mulțime de luminițe scânteietoare, este de neuitat. Dar mai mult decât pietre și vopsea a rămas din incomparabilul patrimoniu al Florenței, spiritul indomabil al orașului a supraviețuit de asemenea secolelor, asigurând vieții florentine de astăzi vivacitatea și sofisticarea.
Mai multe informaţii
24 iun.
Transfer
Transfer de la Pisa Airport (PSA) la Helvetia & Bristol Firenze – Starhotels Collezione

Privat

Standard Private Standard Minibus (Microbuz)
  • Fără timp de aşteptare
Transport de la Florența la Arezzo (Provincie)
Niciun mijloc de transport selectat
28 iun.
3. Arezzo (Provincie)
Stați de la
Despre destinație: Arezzo este o provincie în regiunea Toscana din Italia. Capitala sa este orașul Arezzo. Are o suprafață de 3,235 km2 și o populație totală de 323,288 de locuitori. (2001). Există 38 de municipalități în provincie.
Mai multe informaţii
Transport de la Arezzo (Provincie) la Saturnia
Niciun mijloc de transport selectat
01 iul.
4. Saturnia
Stați de la
Despre destinație: Saturnia este un oraș balnear în Toscana, în centrul-nordul Italiei, care a fost locuit încă din vremuri străvechi. Este o fracțiune a comunei Manciano, în provincia Grosseto. Este faimos pentru stațiunea balneară care îi dă numele, având o populație de 280 de locuitori. Se află la aproximativ 14 km (8,7 mi) de Manciano, 56 km (35 mi) de Grosseto, 37 km (23 mi) nord-est de Orbetello și coasta și 115 km (71 mi) de Roma. În apropierea satului, 800 L/s de apă sulfuroasă la 37 °C izvorăște peste o cascadă și coboară într-o serie de bazine naturale formate prin depunerea de rocă calcaroasă din evaporarea apei. Biserica Santa Maria Maddalena este principala biserică din Saturnia. Primele înregistrări istorice legate de biserică datează din 1188, dar clădirea actuală se datorează unei restaurări din 1933.
Mai multe informaţii
Transport de la Saturnia la Viareggio, Toscana
Niciun mijloc de transport selectat
05 iul.
5. Viareggio, Toscana
Stați de la
Despre destinație: Acest stațiune extrem de populară pentru soare și nisip este cunoscută la fel de mult pentru flamboiantul său Carnevale de Mardi Gras, al doilea doar după Veneția pentru spiritul de petrecere, cât și pentru alinierea sa dezordonată de fațade art-nouveau odată grandioase de-a lungul frontului său marin, care reamintesc de perioada de glorie a orașului din anii 1920 și '30. Plaja vastă cu nisip auriu din Viareggio este încărcată cu cafenele, structuri de cățărat și alte distracții pentru copii și, cu excepția scurtei porțiuni publice în fața Piazza Mazzini, străpunsă de fântâni, este împărțită în stabilimenti (loturi individuale unde puteți închiria cabine, umbrele, șezlonguri etc). Doar o mână de clădiri de pe malul apei păstrează stilul ornamental al anilor 1920 și '30, în special cafeneaua preferată a lui Puccini, 1929 Gran Caffè Margherita și vecinul său din lemn, Chalet Martini (1899).
Mai multe informaţii
08 iul.
Transport de la Viareggio, Toscana la București
Reveni
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43158
14:10 - Pisa, Pisa Airport (PSA)
17:25 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
2h 15m Non-stop Tarif: Wizz Go
Transport:  W43158
Clasa de cabină: Economy
Frică: Wizz Go
Cost total De la 24.607 €
Personalizează pachetul
Această idee include
Destinaţii 5
Nopti cazare 10
Transport 2
Cazări 3
Transferuri 1

Recomandările noastre de călătorie

Aici puteţi vedea recomandările noastre de călătorie

Mai multe recomandări
Contactați-ne