Kassandra, Chalkidiki, Greece
innen: 715 €

Kassandra, Chalkidiki, Greece

Accommodation
Létrehozás időpontja: 2023. május 26., péntek - Indulás: 2023. augusztus 26., szombat
Ref ID: 5481552
Teljes ár innen: 5.714 €
Létrehozás időpontja: 2023. május 26., péntek - Indulás: 2023. augusztus 26., szombat

Az úti célról

Kassandra vagy Kassandra-félsziget (Χερσόνησος Κασσάνδρας) egy félsziget és egy önkormányzat Chalkidiki régióban, Görögországban. Az önkormányzat székhelye Kassandreia városában található.
Bővebb információ

Szolgáltatások

26 aug.
Szállás
5 Éjszaka
Miraggio Thermal Spa Resort 9 Kiváló
Kassandra - A központtól 25,7 km-re vanPANZIÓ Kanistro, Paliouri, Halkidiki, Kassandra 63085 Room deluxe side sea view Room deluxe side sea view
Kassandra egy olyan pontján található ez a helyi Miraggio Thermal Spa Resort, ahonnan 10,5 km-re leszel Pefkokhori-lagúna és 14,6 km-re Pefkokhori móló helyszíneitől. Ez a 5 csillagos üdülő kb. 33,5 km-re található Kalithea strand helyszínétől. Lazuljon el, és enegedje, hogy testét, lelkét kényeztessék a teljes körű szolgáltatást nyújtó wellnessfürdőben, ahol masszázs, testkezelés és arckezelés is várja a pihenni vágyókat. Élvezze ki a szálláshely kínálta szabadidős létesítményeket és szolgáltatásokat, mint például a(z) 3 szabadtéri medence, a(z) termálvíz és a(z) edzőterem. A üdülő kiegészítő szolgáltatásai között szerepelnek a következők: ingyenes wifihozzáférés, concierge szolgálat és babysitter szolgáltatás/gyermekfelügyelet (felár ellenében). Helyezze magát kényelembe a(z) 300 légkondicionált szoba egyikében, melyekben minibár és síkképernyős televízió is található. A szobákban lévő kényelmes ágyak, a(z) kényelmi párnázattal ellátott és a(z) prémium ágynemű a biztosíték egy nyugodt és pihentető alváshoz. A szobákhoz egy privát erkély vagy belső udvar tartozik. A(z) ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés és a televíziókon nézhető műholdas csatornák csatornák kínálata mind a vendégek kikapcsolódását szolgálja. A(z) privát fürdőszoba (kizárólag azok, melyekben van zuhanyzó is) felszerelései közé tartozik esőzuhany és designer piperecikkek is.
Teljes ár innen: 5.714 €
Testreszabhatja
Az útiterv tartalma
úti célok 1
Szálláshelyek 1

ötleteink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További ötletek
Kapcsolat