Luxury familyCircuit Toscana
innen: 6.152 €

Luxury familyCircuit Toscana

Többrendeltetésű
Létrehozás időpontja: 2023. május 25., csütörtök - Indulás: 2023. június 24., szombat
Ref ID: 5473572
Teljes ár innen: 24.607 €
Létrehozás időpontja: 2023. május 25., csütörtök - Indulás: 2023. június 24., szombat
úti célok: Pisa, Firenze, Arezzo (tartomány), Szaturnia, Viareggio, Toszkána

Részletes útiterv

24 jún.
Szállítás Bukarest-Pisa
Indulás
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43157
12:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
13:35 - Pisa, Pisa Airport (PSA)
2ó 25p Nonstop Viteldíj: Wizz Go
Szállítás:  W43157
Utasosztály: Economy
Díj neve: Wizz Go
24 jún.
1. Pisa
Leállítás bekapcsolva
Az úti célról: Pisába a legtöbben csak a ferde toronyért és a dómért utaznak, pedig az Arno folyó partján fekvő város sokkel több, mint a világ legtöbbet fotózott tornyának otthona. Maga a város is remek program: középkori városközpontja, a folyó Lungarno nevű partja és hídjai, csodaszép műemlékei bőven kínálnak felfedezni valót. De Pisa remek bázis Toszkána bebarangolásához is: az elbűvölő Lucca a szomszédban található, és könnyen elérhető innen Firenze, Siena, San Gimignano és a romatikus Chianti borvidék is. Ha pedig mindez nem lenne elég: Pisától csak egy ugrás a tenger, és a lélegzetelállító Cinque Terre régió is csak egy óra vonatútra van.
Bővebb információ
Szállítás Pisa-Firenze
Nincs járat kiválasztva
24 jún.
2. Firenze
Maradjon innen:
Az úti célról: Florence is as vital and beautiful today as when its wool and silk merchants and bankers revolutionized the economy of 13th century Tuscany, and the art of Dante and Michelangelo stunned the world. Florence was the centre of the Italian Renaissance. The fruits of the city’s rebirth are still evident in its seemingly endless array of museums, churches and palazzi. With its historic centre classified as a UNESCO World Heritage site, the Duomo, the elegant and beautiful cathedral, dominates the city and is an unmistakable reference point in your wanderings. The River Arno, which cuts through the oldest part of the city, is crowned with the Ponte Vecchio bridge lined with shops and held up by stilts. Dating back to the 14th century, it is the only bridge that survived attacks during WWII. Standing by the river at night, when the city is illuminated with a myriad twinkling lights, is unforgettable. But more remains of Florence’s incomparable heritage than stones and paint, the city’s indomitable spirit has also survived the centuries, ensuring Florentine life today its liveliness and sophistication.
Bővebb információ
24 jún.
Transfer
Áthelyezés Pisa Airport (PSA)-ról Helvetia & Bristol Firenze – Starhotels Collezione

Private

Standard Private Standard Minibus (Minibusz)
  • Nincs várakozási idő
24 jún.
Szállás
4 Éjszaka
Szállítás Firenze-Arezzo (tartomány)
Nincs járat kiválasztva
28 jún.
3. Arezzo (tartomány)
Maradjon innen:
Az úti célról: Arezzo egy tartomány Olaszország Toszkán régiójában. A fővárosa Arezzo városa. Területe 3,235 km2, és összesen 323,288 lakosa van. (2001). A tartományban 38 önkormányzat található.
Bővebb információ
28 jún.
Szállás
3 Éjszaka
Szállítás Arezzo (tartomány)-Szaturnia
Nincs járat kiválasztva
01 júl.
4. Szaturnia
Maradjon innen:
Az úti célról: Saturnia egy fürdőváros Észak-Közép-Olaszországban, Toszkánában, amelyet az ókor óta laknak. Ez egy frazione a Manciano comune-ban, Grosseto tartományban. Híres a nevét adó fürdőről, lakossága 280 fő. Körülbelül 14 km-re fekszik Mancianótól, 56 km-re Grossetótól, 37 km-re északkeletre Orbetellótól és a parttól, valamint 115 km-re Rómától. A falu közelében 800 liter/s szulfuros víz tör elő 37 °C-on, amely egy vízesésen átzuhan, majd egy mészkőből képződött természetes medencekaskádba ömlik, amely a víz elpárolgásából származó mészkő lerakódásából alakult ki. A Santa Maria Maddalena templom a fő templom Saturniában. A templommal kapcsolatos legkorábbi történeti feljegyzések 1188-ra nyúlnak vissza, de a jelenlegi épület egy 1933-as restaurálásnak köszönhető.
Bővebb információ
Szállítás Szaturnia-Viareggio, Toszkána
Nincs járat kiválasztva
05 júl.
5. Viareggio, Toszkána
Maradjon innen:
Az úti célról: Ez a rendkívül népszerű nap- és homoküdülőhely ugyanolyan ismert a flamboyant Mardi Gras Carnevale-járól, amely csak Velencének második a buli szellemében, mint a tengerpartján található, egyszer nagyszerű art nouveau homlokzatok szétszórt soráról, amelyek visszaidézik a város 1920-as és '30-as évekbeli fénykorát. Viareggio hatalmas aranyhomokos tengerpartja kávézókkal, mászóvázakkal és más gyermekszórakoztatókkal van tele, és a Mazzini tér szökőkúttal tarkított nyilvános szakaszától eltekintve stabilimenti-re (egyéni telekre, ahol kabinokat, esernyőket, napozóágyakat stb. lehet bérelni) oszlik. Csak néhány vízparti épület őrzi meg a 1920-as és '30-as évek díszes stílusát, különösen Puccini kedvenc kávézója, a 1929-es Gran Caffè Margherita és a szomszédos fa Chalet Martini (1899).
Bővebb információ
05 júl.
Szállás
3 Éjszaka
08 júl.
Szállítás Viareggio, Toszkána-Bukarest
Vissza
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43158
14:10 - Pisa, Pisa Airport (PSA)
17:25 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
2ó 15p Nonstop Viteldíj: Wizz Go
Szállítás:  W43158
Utasosztály: Economy
Díj neve: Wizz Go
Teljes ár innen: 24.607 €
Testreszabhatja
Az útiterv tartalma
úti célok 5
Szállás éjszakák 10
Szállítás 2
Szálláshelyek 3
Transzfer 1

ötleteink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További ötletek
Kapcsolat